Laicīgi atvainojamies visiem spinātu mīļiem, bet pat iepriekš mazgāti spināti var saturēt biedējošas baktērijas- tā liecina Amerikas ķīmijas sabiedrības pētījuma dati.
Tu droši vien uztraucies par iespējamo saindēšanos ar ēdienu, kad cep termiski neapstrādātu gaļu – bet kā tad ar citiem produktiem? Pēc Slimību kontroles centra datiem, aptuveni 48 miljoni Amerikāņu katru gadu cieš no ēdiena izraisītām saslimšanām, turklāt, pusi no šiem gadījumiem sastāda svaigi patērējamie produkti.
Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!
Tevi noteikti interesēs
- Vecmāmiņas Annas firmas ēdiens – izcili gards kartupeļu, kāpostu un maltās gaļas sacepumsby Anete Vītola
- Sinoptiķi strauji mainījuši prognozes uz jūnija mēnesi: ”Peldkostīmus vēl varat nepirkt”by Sandra Ločmele
- Vīra dzimšanas dienā vīramāte pasniedza viņam dāvanu, pēc kuras viņa vairs nav laipni gaidīta mūsu mājāsby Rinalds Bergmanis