Laicīgi atvainojamies visiem spinātu mīļiem, bet pat iepriekš mazgāti spināti var saturēt biedējošas baktērijas- tā liecina Amerikas ķīmijas sabiedrības pētījuma dati.
VIDEO:
Tu droši vien uztraucies par iespējamo saindēšanos ar ēdienu, kad cep termiski neapstrādātu gaļu – bet kā tad ar citiem produktiem? Pēc Slimību kontroles centra datiem, aptuveni 48 miljoni Amerikāņu katru gadu cieš no ēdiena izraisītām saslimšanām, turklāt, pusi no šiem gadījumiem sastāda svaigi patērējamie produkti.
Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!
Tevi noteikti interesēs
- Kā iekurināt krāsni bez dūmiem: pārbaudīti padomi no pieredzējušiem krāšņu kurinātājiem
- Zieds šajā dienā nav laba vēsts: laika un dabas zīmes 13. novembrim
- Negaidiet: iestādiet šīs ziedošās zemcietes jau novembrī, lai vasarā tās jūs priecētu
- Kā panākt, lai spītīgā “miera lilija” uzziedētu: pievienojiet tikai vienu elementu
- Vai jūsu mājai ir slēpta tumša pagātne, par kuru jūs nenojaušat: izrādās to var noskaidrot un tas nav grūti
- Kā pagatavot īpaši maigu ābolu pīrāgu: atklāju vienu vienkāršu soli pēc cepšanas







