Laicīgi atvainojamies visiem spinātu mīļiem, bet pat iepriekš mazgāti spināti var saturēt biedējošas baktērijas- tā liecina Amerikas ķīmijas sabiedrības pētījuma dati.
Tu droši vien uztraucies par iespējamo saindēšanos ar ēdienu, kad cep termiski neapstrādātu gaļu – bet kā tad ar citiem produktiem? Pēc Slimību kontroles centra datiem, aptuveni 48 miljoni Amerikāņu katru gadu cieš no ēdiena izraisītām saslimšanām, turklāt, pusi no šiem gadījumiem sastāda svaigi patērējamie produkti.
Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!
Tevi noteikti interesēs
- Mājas majonēze 5 minūtēs – ideāla recepte Lieldienu salātiemby Anete Vītola
- Lieldienās jāceļas agri un jādedzina zaļa svece: spēcīgi senlatviešu rituāli, lai piesaistītu naudu, veiksmi un mīlestībuby Laura Blūma
- Māsa pameta darbu ārzemēs un atgriezās mājās ar negaidītām ziņām: nezinu ko mums tagad darītby Rinalds Bergmanis